3 december

Een perfecte dag om vrij te zijn vandaag. Al weken is het koud, gisteren zakte de temeratuur tot -19. De vorige jaren was het echt nog niet zo koud in december. Ben benieuwd of het wat zegt over de winter die we gaan hebben. De 2 afgelopen winters waren kwakkelend en dat wat er was kwam laat op gang. Ach, we gaan het zien. Voor nu vooral genieten van wat er nu is. En vandaag was het voor het eerst in deze koude weken gaan sneeuwen en brak de zon door. Ik kon het niet laten. Ik zette stiekum een kerstliedje op.

3 thoughts on “3 december

  1. Je maakt ons wel blij met deze sneeuw foto’s. Nu maar hopen dat corona geen roet in het eten gooit.

    Op vr 3 dec. 2021 22:34 schreef SvenskaLien :

    > SvenskaLien posted: ” Een perfecte dag om vrij te zijn vandaag. Al weken > is het koud, gisteren zakte de temeratuur tot -19. De vorige jaren was het > echt nog niet zo koud in december. Ben benieuwd of het wat zegt over de > winter die we gaan hebben. De 2 afgelopen winters waren ” >

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s