9 december

En dan, op dag 9 van december, heb ik nu ook mijn eigen kalender binnen. Gemaakt door mijn zus en al een paar weken geleden opgestuurd. Maar hier kwam ie maar niet aan. Van de week konden we eindelijk traceren en bleek ie niet alleen al 24 november aan zijn gekomen. Hij leek ook al weer terug gestuurd. Ik was hem immers niet komen halen. Juist toen ik me daar had bij neergelegd kwam opeens toch met de post een ophaal briefje binnen. Ze hadden de datum aangepast en hem toch nog gehouden. Het was het wachten waard. Wat een leuk en orgineel idee. Ze passen helemaal in ons huis. En ik mocht vandaag zomaar 9 cadeautjes openmaken.

One thought on “9 december

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s