10 december

We moeten dan nog wel even wachten tot het echt kerstvakantie is en we allemaal vrij zijn, maar vandaag op mijn vaste vrije dag in de week voelde het gewoon al even als vakantie.  We werden wakker in een wittere wereld dan hij gisteren was. Grote vlokken dwarrelden de hele dag naar beneden. Terwijl de kinderen op school waren, gingen wij samen even op pad.

In Leksand aten we een dagens lunch oftewel de daghap tijdens de lunch, iets wat veel zweden doen tussen de middag. Weer thuis gekomen met een standaard voor de boom, kon het versieren beginnen. Hij staat er mooi bij, klaar voor als de kerstvakantie echt begint.

One thought on “10 december

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s