1 december

Vorig jaar ontstond bij mijn zus en een aantal van haar (taart)vriendinnen het idee om adventkalenders te maken. Een ieder zou de opdracht krijgen om er een voor een ander te maken. Het idee kwam vrij laat dus werd doorgeschoven naar dit jaar. Mijn zus opperde dat haar zusje ook graag mee zou doen vanuit Zweden en zo mocht ik erbij.

In oktober begon de voorpret dus al. Zoeken naar cadeautjes en ontwerpen van de kalender. Ik besloot een echte Zweedse te maken, geinspireerd op de rode huizen hier. Het was een feest om hem te maken. Een paar weken terug stuurde ik hem op en tot mijn grote verbazing was hij er al na een paar dagen. Andersom had ik helaas minder geluk, dus ik moet nog even wachten met mijn eerste vakje te openen. Ik geniet op afstand mee van de mooie kalenders die het groepje heeft gemaakt en de cadeautjes die ze vandaag kregen. Het hele gebeuren maakte mij enthousiast dat ook de kinderen gisteren hun kalender kregen en zelfs manlief kreeg er 1.

One thought on “1 december

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s