16 december

Het is een hele uitdaging, deze adventkalender. 24 dagen op rij iets neerschrijven, wat bij voorkeur ook nog eens leuk moet zijn om te lezen. Dag  16 vandaag, nog 8 te gaan.

Het is al laat en binnen is het de rust zelve. Alles is op bed. Morgen nog een dagje werk en dan is het weekend. Voor hen dan. Ik heb de mazzel dat mijn weekend al begonnen is. Ik maak van de situatie gebruik en nestel mij in de stoel op de varanda. Hadden we van de zomer al samen deze geweldige varanda gebouwd, in  de herfst maakten we hem helemaal af met een prachtige trap en een nieuwe schuifpui. En lampjes, daar is onze hoofdklusser heel trots op. Bij elk lampje dat aangesloten werd, mochten wij met zijn vieren het nieuwe lampje bewonderen.

Het is absoluut een van de hoogtepunten van het huis. Al was het maar omdat we nu des te meer kunnen genieten van het uitzicht. Zelfs nu, laat in de avond. De overkant is prachtig met alle lichtjes van het stadje daar. De sterren en een bijna volle maan schitteren mee. Onze terrasheaters zorgen ervoor dat ik met -3 hier nog steeds aangenaam zit. Ik kom bij na weer een drukke werkweek. Ik blijf nog wel even zitten. Kan ik meteen even nadenken over wat ik morgen weer kan schrijven.

3 thoughts on “16 december

 1. Dankje wel voor de moeite die je doet om ons mee te laten genieten van je leven daar. Mooie foto’s van jullie onderkomen en de omgeving. Vakwerk die overdekte veranda!

  Like

 2. Wat een prachtig uitzicht! Ik kan me voorstellen dat je daar even wilt zitten zeg! Ik vroeg me af Eline, lees, maar vooral denk je nu in het Zweeds of in het Nederlands? Volhouden hoor, dit soort blogjes, zo leuk!

  Like

  1. Ik denk in zowel het nederlands als in het zweeds geloof ik. Thuis het meest in het nederlands en op het werk in het zweeds omdat ik dat dan de hele dag praat. En soms is het een wirwar van breide 😉

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s