18 december

Op deze dag. Een dag die goed begon. Samen op stap met oudste kind. Samen naar de grote tweedehandse winkel verderop was de wens. Heerlijk struinen langs de vele rekken kleding op zoek naar net dat ene truitje, jurkje, broek dat de gaderobe net weer meer uniek maakt. Daarna lekker samen lunchen en och nog even langs de rommelmartkt dan maar.

Deze dag. We werden somber van de persconferentie, die wij ook even keken, ook al bevestigde het ons dat we het juiste besluit hebben genomen. Maar toen ik dacht dat het niet erger kon worden keek ik naar mijn kerstboom. Dachten we toch van hem af te zijn.

One thought on “18 december

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s