20 december

Vorige week maakten we de beslissing om toch niet naar Nederland te gaan en dat bleek na alle extra maatregelen een goed besluit. Ik vond het lastig om het te beslissen, maar had nooit verwacht dat dit niet het lastigste zou zijn in het besluit om om te boeken. Op donderdag belde ik het bedrijf waar onze boeking via loopt. Na anderhalf uur in de rij gestaan te hebben kreeg ik iemand aan de lijn. Toen bleek we wel te kunnen omboeken, maar geen open ticket te krijgen. Dit betekent dat we direct een nieuwe vlucht moesten kiezen. De mevrouw in kwestie had geen tijd om samen naar een nieuwe datum te kijken dus als ik het wist belde ik maar weer terug. En weg was ze.

De dagen erna had ik nog wat vragen en stuurde ik een mailtje. Een standaard mail met absoluut geen antwoord op mijn vraag was de reactie. Op mijn de antwoorden op mijn vragen via de chatfunctie wacht ik nog steeds. Ook aan de telefoon kreeg ik geen gehoor, maar ja toen was het ook weekend en hoewel je wel in de rij wordt gezet vermoed ik dat ze toen niet eens open waren.

Vanochtend dan maar weer. Luidspreker aan en ondertussen werken, ondertussen wachten maar. Koste weer meer dan een uur, maar toen een vriendelijke dame die mij al te graag hielp. Om de nieuwe reis op te zoeken zette zij mij in de wacht. Na 2 minuutjes hoorde ik haar weer en vroeg zij mij nog even te wachten. Ze had het bijn voor elkaar. Daarna werd het stil. Heel stil. Geen wachtmuziekje meer, waar ik inmiddels geen moordneigingen meer van kreeg. Toen zag ik dat ze me niet in de wacht had gezet, maar weg had gedrukt. Verbinding verbroken. Ik heb het na nog 2x ruim een uur in de wacht te hebben gestaan voor vandaag opgegeven.

Wordt vervolgd…

 

One thought on “20 december

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s