21 december

Het vervolg….

Er zijn nog 156 wachtenden voor u. Zucht, de tijd begint te dringen, morgen is de deadline voor het omboeken. Ik zie terwijl ik wacht ergens staan dat als je binnen 72 uur zou vertrekken, ook om kan boeken via de vliegmaatschappij. Ik hang op en bel Norwegian. Dat is van korte duur want het bandje waarschuwt streng: wilt u afboeken doe dat dan online (wat dan weer niet kan als je niet rechtstreeks heb geboekt). Doet u dat niet kost omboeken via de telefoon 20 euro extra. O nee, 20 euro extra per reiziger per reis. 200 euro administratie kosten, ik vind het lucratief maar doe er maar niet aan mee.

In de wacht dan maar. Mijn collega’s vinden mij wel grappig. Overal waar ik loop horen zij een zogenaamd rustgevend wachtmuziekje. En dan, na weer 4 uur en 5 minuten wachten heb ik eindelijk iemand aan de lijn. Ze helpt me prima en is vriendelijk maar ook nu komt er nog een aapje uit de mouw. Zei mevrouw 1 gisteren nog dat ik de volgende tickets zonder probleem n kosteloos kan omboeken, mevrouw 2 zegt vandaag dat dat niet zo is. Nog een keer omboeken betekent omboekingskosten. Mij navraag hoeveel dat dan is, antwoord ze zonder enige grne dat dat ongeveer 110 euro per ticket is. Dat dat meer is dan een ticket kost is blijkbaar bijzaak. Het doet in ieder geval mijn plan wijzigen en boek de tickets maar iets verder weg dan ik eerst wilde. In de zomer gaan we toch, geen lockdown die mij nog tegenhoud.

One thought on “21 december

  1. Groot gelijk zeg, het is haast niet te geloven… alsof je in Nederland bent. Toch fijne dagen gewenst en een gezond 2022! Liefs van Nannie.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s