23 december

Een beetje gekke dag vandaag. Mijn laatste werkdag voor de vakantie. Morgen is hier een vaste vrije dag en veel collega´s waren al vrij om thuis voor te bereiden of omdat ze al onderweg naar familie zijn. Als ik net op het werk ben krijg ik een melding van mijn telefoon. Er staat dat ik zo naar de trein moet. Blijkbaar had ik die een tijdje terug er al ingezet. Dat gaan niet door dus. Ik ga niet op weg naar mijn familie. In plaats daarvan heb ik toch nog een client ingepland en doe ik mijn administratie in het bijna lege pand. Het voelt een beetje jammer allemaal en als ik naar huis rijd voelt de kerst best nog ver weg terwijl het morgen echt zover is. Ik doe nog een paar boodschapjes en vermoeid rij ik naar huis.

Dan kom ik thuis aan. Als ik binnen loop zie ik drie vrolijkerds zitten met alledrie een kerstmuts op. Overal staan de kaarsjes te schitteren, de boom staat aan, chipjes en drinken op tafel en de openhaard geeft warmte. De vermoeidheid is in een klap verdwenen en het kerstgevoel is er in de plaats van gekomen. We beginnen mijn kerstvakantie goed. Lekker naast elkaar kijkend naar een heerlijke kerstfilm. Toch veel zin in kerst.

 

2 thoughts on “23 december

  1. Hele fijne feestdagen Eline. Maak er iets moois van met man en kids. Ik heb genoten van je verhalen. Al het goeds voor 2022.

    Lieve groet Carole

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s